Medvirkende

LOGEN med kunstnere, tænkere og monstrøse eksperter som gæster

Spillested

Husets Teater, rød sal

Spilletidspunkt

08/11-19/11 2022

Genre

Performativ salon

Kabaret Monstrum

LOGEN

“LAD ALT HÅB FARE, I DER GÅR HER IND” står der på døren. 

Du venter på at komme ind ad døren. To skikkelser kommer vraltende. Den ene pukkelrygget og iklædt snehvidekjole og en vansiret zombiemaske. Den anden er en høj, klodset skabning, iført køddragt, hovedet består af VVS-artikler, tapet sammen med hår og gips.

De byder dig velkommen på et uforståeligt sprog med growlende lyde. Du bliver bedt om at læse et manifest op. Der står at menneskets overherredømme lakker mod enden, og at det monstrøse vil bane vejen for en ny æra. Det bizarre og okkulte vil tage magten over det rationelle. Døren går op.

I en række performative saloner vil kunstnerkollektivet LOGEN med hjælp fra invitererede kunstnere, eksperter og tænkere, se fortidens, nutidens og fremtidens monstre frygtløst i øjnene.

Forestillingen inkluderer en middag.

Om LOGEN

Det tværkunstneriske kollektiv LOGEN startede i 2014 og består af scenograf Nathalie Mellbye (NO), danser/koreograf Sofia Karlsson (SE), skuespiller Patrick Baurichter (DK/DE) og instruktør Anja Behrens (DE). Med de to eksperimenterende værker HISTORIEN OM ØJET og DEATH TO TRUTH OF BEAUTY har de etableret sig i scenekunstmiljøet i Danmark med en vilje til at udfordre den kollektive proces, det klassiske produktionsforløb og det intime rituelle møde med publikum.

LOGEN vil trænge igennem kødet og lave vrang-spejle for deres publikum i grænselandet mellem transcendenserende øjeblikke og refleksiv samtidskritik i et sanseligt, ekspressivt og surrealistisk univers. LOGEN fokuserer på vigtigheden af det hellige, det uperfekte, det kollektive, hengivelsen og generøsiteten som grundlæggende værdier, de ønsker at fremme i vor samtid. Disse aspekter manifesterer sig i kollektivets passion for at arbejde i grænselandet af egen formåen; fysisk, personligt og kunstnerisk.

Der findes en evig søgen i LOGENs arbejde efter yderpunkter i den menneskelige bevidsthed og underbevidsthed. For at kunne skabe et frirum for publikum, hvor mennesket kan få lov at opleve at blive set og hørt uanset skyggesider. LOGEN bygger sjældent glansbilleder op, men går i kødet på mennesket og livet, og alle dets facetter uden forbehold eller fordømmelse.

BILLETTER
Medvirkende

LOGEN med kunstnere, tænkere og monstrøse eksperter som gæster