Logen

Nathalie Mellbye (NO), Sofia Karlsson (SE), Patrick Baurichter (DK/DE) og Anja Behrens (DE).

Spillested

Husets Teater, rød sal

Spilletidspunkt

30.10, 2021

Genre

Performance

Salon # 1

LOGEN

HUSSPEKTAKEL

Inspireret af de episke kabareter, der var et samlingssted for 1920’ernes Avantgarde, vil LOGEN revitalisere og nyfortolke Salonbegrebet. 

I LOGENS SALON er en kalejdoskopiske udfoldelse hvor tematikker og formsprog bevæger sig frit mellem performativ installationskunst, koncert, foredrag, ordløse sceniske handlinger, tekst og bevægelse. Det skrøbelige, rå og uperfekte bliver sat i scene i et tæt møde med publikum, hvor begge parter har noget på spil. 

Gennem en kollektiv, ekspressiv og sanselig bevægelse indkalder LOGEN til SALON for at slikke menneskehedens sår midt i en mørk kriseramt tid og en lille smuk surrealistisk blomst vokser frem, som indgyder håb til alle os forkrøblede skabninger. I et samarbejde med TOASTER skabes en intens performativ salon i kollektivets navn, der hylder 100-året for de brølende 20’ere. Historien gentager sig: Verden befinder sig igen i en grusom omvæltning, mens en ny avantgardistisk bevægelse vokser frem. Den vil hudflette 2020’ernes dekadente tidsånd og nedbryde os som kompost i kosmos.

Logen

Nathalie Mellbye (NO), Sofia Karlsson (SE), Patrick Baurichter (DK/DE) og Anja Behrens (DE).