Location

Husets Teater, Foyer

Time

1/3 kl. 18.00

Genre

Artist Talk

Artist Talk Va-Bene Fiatsi

Fri adgang

Va-Bene Fiatsi will give en introduktion til hendes hendes arbejde som kunstner og aktivist i kampen for queer rettigheder i Ghana. I de senere år er anti-LGBTQ+ magterne i Ghana og andre afrikanske lande vokset sig stærkere; en udvikling, som desværre hænger sammen med en politisk drejning til det ekstreme højre i mange vestlige lande.

OM KUNSTNEREN

Født 1981 i Ho, Ghana, Va-Bene Elikem Fiatsi [alias crazinisT kunstner] er en transkvinde. Hun bor i øjeblikket i Kumasi, Ghana, men arbejder internationalt som en multidisciplinær “kunstner”, kurator, filantrop og mentor.
Med ritualer og en kønsflydende persona bruger crazinisT sin egen krop som et tankevækkende værktøj i forestillinger, der konfronterer emner som uretfærdighed, vold, objektivering, internaliseret undertrykkelse, anti-sorthed, systemisk indoktrinering og mange flere.

https://www.crazinistartist.com/
The Artist Talk is part of Managing Discomfort and the rest of the program starts at 8 PM:

MARIA METSALU: The Well
TEO ALA_RUONA: Lacuna

MANAGING DISCOMFORT PERFORMACEFESTIVAL

16 internationale og danske performanceværker presser publikum ud af deres komfortzoner og aktiverer ubehag i tilskuerrækkerne. Men endnu vigtigere, de udforsker, hvordan vi i fællesskab håndterer ubehag.
MANAGING DISCOMFORT er for fans af hardcore performance og for dem, der endnu ikke er fortrolige med feltet! Festivalen strækker sig over syv uger med to nye forestillinger hver uge, opført som dobbeltregning på Husets Teater. Det betyder, at én billet giver adgang til begge aftenforestillinger. Derudover vil VR-værker af danske og internationale kunstnere blive installeret i foyeren samt en række workshops med de internationale kunstnere, der giver mulighed for at komme helt tæt på deres metoder og tanker.

PERFORMANCE MED VA-BENE ELIKEM FIATSI

Lørdag den 2. marts inviteres du til endvidere at deltage i hendes deltagende performance-ritual “Kall for Healing” i FRIISLAND, Kattegatvej 39, Nordhavn, kl. 15-17. Også gratis.
www.friisland.dk