Location

Husets Teater

Time

30/10 2021

Genre

Event

Salon #1 – Logen

Præsenteret af

LOGEN

HUSSPEKTAKEL

Inspireret af de episke kabareter, der var et samlingssted for 1920’ernes Avantgarde, vil LOGEN revitalisere og nyfortolke Salonbegrebet. 

I LOGENS salon er en kalejdoskopisk udfoldelse, hvor tematikker og formsprog bevæger sig frit mellem performativ installationskunst, koncert, foredrag, ordløse sceniske handlinger, tekst og bevægelse. Det skrøbelige, rå og uperfekte bliver sat i scene i et tæt møde med publikum, hvor begge parter har noget på spil. 

Gennem en kollektiv, ekspressiv og sanselig bevægelse indkalder LOGEN til salon for at slikke menneskehedens sår midt i en mørk kriseramt tid og en lille smuk, surrealistisk blomst vokser frem, som indgyder håb til alle os forkrøblede skabninger. I et samarbejde med Toaster skabes en intens performativ salon i kollektivets navn, der hylder 100-året for de brølende 20’ere. Historien gentager sig: Verden befinder sig igen i en grusom omvæltning, mens en ny avantgardistisk bevægelse vokser frem. Den vil hudflette 2020’ernes dekadente tidsånd og nedbryde os som kompost i kosmos.

Logen inviterer specifict Toasters huskunstnere til denne salon.