Sprog: Engelsk

Varighed: 60 min.

Af & med

Andreas Liebmann, Boaz Barkan

Location

Husets Teater, rød sal

Time

7/3 - 8/3 2024, kl. 20.00

Genre

Managing Discomfort Performancefestival

Don’t pay your debts

af

Liebmann/Barkan

Double-bill med 'Ambient Theatre Fury' af Jäger Ooms

Frygten for nye økonomiske sammenbrud er et konstant ubehag og Liebmann/Barkan prøver at klæde os ordentligt på til det næste chok, ved at kikke på vores forståelse af økonomien og det råderum vi muligvis har eller ikke har.

OM PERFORMANCEN

Don’t Pay Your Debts er en triviel workshop for seriøse mennesker. En performance, der trænger ind i, afslører og håner hyperobjektet ØKONOMI, der styrer vores liv og truer vores fælles fremtid. Andreas Liebmann og Boaz Barkan fortsætter deres workshop-performance-serie, og opdager denne gang økonomiens poetik.

______________________________________________________________________

OM LIEBMANN/BARKAN (CH/IL/DK)

Liebmann og Barkan har i flere år samarbejdet om at udvikle performances, der adresserer lokale og internationale problemstillinger. Begyndende med ’Tårnby Får Besøg’, en performancefilm med og af Tårnbyboere, der genopførte Hollywood-filmen E.T. Senere udviklede de en række performances med titlen ‘Total international (Local)’ (i samarbejde med Teater Får302 og udvalgt til Det Frie Felts Festival) for at adressere kunstnerens rolle og identitet som lokal og international agent. Deres performances er deltagelsesorienterede og inkluderende på forskellige niveauer, og er forankret i eksperimentel performance

Tidligere har Andreas Liebmann bl.a. iscenesat David Graebers ‘Debts – the first 5000 years’ sammen med Theater Freiburg og Schauspiel Stuttgart, som blev udråbt til at være en af de ti bedste forestillinger i Tyskland ifølge Nachtkritik- Theatertreffen.

Barkan er i øjeblikket ved at færdiggøre ‘Kend Dig Selv’, en forestilling om internaliseret racisme og islamofobi, og ‘Familiedansen’, der iscenesætter rigtige familier til en danseforestilling.

______________________________________________________________________

MANAGING DISCOMFORT PERFORMANCEFESTIVAL

Toaster og Live Art Danmark præsenterer i foråret 2024 performancefestivalen MANAGING DISCOMFORT, som inkluderer en række danske og internationale kunstnere, hvis værker har fællesnævneren, at de alle omhandler et ubehag, men bearbejder det med omsorg og humor.

Festivalen strækker sig over syv uger og hver uge præsenteres to nye performances, der opføres som double-bill på Husets Teater. Det betyder at én billet giver adgang til begge performances, der er adskilt af en kort pause.

BILLETTER
Af & med

Andreas Liebmann, Boaz Barkan

Sprog: Engelsk

Varighed: 60 min.