Sprog: Engelsk

Varighed: 70 min.

Af & med

Andreas Liebmann, Boaz Barkan

Fotos

Søren Meisner

Location

Husets Teater, rød sal

Time

5/11 2022 kl. 16.00

Genre

Det Frie Felts Festival

TOTAL INTERNATIONAL (LOKAL) #2

af

Andreas Liebmann & Boaz Barkan

Forestillingen præsenteres af Det Frie Felts Festival i et samarbejde med Toaster.

I værket TOTAL INTERNATIONAL (LOKAL) #2 inviterer den schweiziske scenekunstner Andreas Liebmann og performer Boaz Barkan publikum ind i et hjemligt rum med cello, skateboard, gamle LP-plader og en rejsegrammofon. De to performere stiller spørgsmål til, hvordan de som internationale kunstnere kan gøre op med den kolonialistiske forestilling om at indtage hele verden via flyrejser og digital kommunikation. Men rejser er også lig med fantasi. Publikum inviteres derfor til at skrive et brev i hånden. Hvilken adgang til andre, der befinder sig et andet sted i verden, åbner dette ikke op for? Værket gør aktuelle spørgsmål midt i en klimakrise nærværende på en poetisk og uhøjtidelig måde. De to performere spørger bl.a.: Hvordan kan man kommunikere med folk rundt om i verden ved hjælp af indbildningskraft? Og hvordan kan man opleve et sted langt væk uden at være der? Her kommer kunsten i spil til at pege på og udfolde alternativer. 

Boaz Barkan har en BA i dans og psykologi fra Cal-Arts and Empire State College, USA, underviser i dans og Feldenkrais, og er kunstnerisk leder af nolands-performance et al.

Andreas Liebmann er uddannet på Theaterhochschule i Zürich, Schweiz (nu ZHDK). Han er underviser i instruktion og iscenesættelse på Den Danske Scenekunstskole og kunstnerisk leder af Tårnby Park Studio.

Forestillingen spiller på engelsk.

Af & med

Andreas Liebmann, Boaz Barkan

Fotos

Søren Meisner

Støttet af

Sprog: Engelsk

Varighed: 70 min.